Spider-Man_-Far-From-Home_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reserved

Spider-Man: Far From Home prijsvraag (gesloten)

Spider-Man_-Far-From-Home_ps_1_jpg_sd-low_©2019-CTMG-Inc-All-rights-reservedWil jij kans maken op een DVD van de superhelden film Spider-Man: Far From Home? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3 DVD’s onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Spider-Man: Far From Home is vanaf 13 november verkrijgbaar. Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Spider-Man: Far From Home
Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Spider-Man: Far From Home is vanaf 13 november verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was Night Monkey.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.