Geen afbeelding

Spelregels

Als filmliefhebber ben je op Filmliefhebber.com aan het juiste adres als je vrijkaartjes voor de nieuwste bioscoopfilms, DVD’s, Blu-ray Discs en goodies wilt winnen, want op mijn blog kan je gratis meedoen aan prijsvragen die in samenwerking met persbureaus en filmmaatschappijen georganiseerd worden. Ondanks dat het gratis is zijn er wel een paar spelregels waar je je aan moet houden.

Een deelname per persoon

Je mag maar één keer meedoen, maar dat lijkt mij ook niet meer dan logisch.

18 jaar en ouder

Je moet 18 jaar of ouder zijn. Flauw, ik weet het.

Privacy

Je bent verplicht jouw gegevens achter te laten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijzen naar je op te sturen en worden na afloop verwijderd. Bij uitzondering worden jouw gegevens gedeeld met de sponsor als de prijzen rechtstreeks naar je worden opgestuurd.

Adresgegevens

Vul jouw adresgegevens compleet in en sla niets over. Anders kan ik de prijzen niet naar je opsturen.

Correspondentie

Correspondentie over de uitslag is niet mogelijk, maar je mag natuurlijk wel een mail sturen als je vragen/opmerkingen hebt.

Ben je het niet eens met de spelregels? Dan heb je ook niet het recht om mee te doen. Filmliefhebber.com heeft wel het recht om zonder reden deelnemers uit te sluiten van deelname. Filmliefhebber.com heeft ook het recht om deelnemers/bezoekers toegang tot de website te ontzeggen bij misbruik en/of valsspelen.

Alvast bedankt voor je deelname en veel plezier op de website!