SPECTRE witactie (gesloten)

SpectreFilmliefhebber.com mag 3 SPECTRE prijzenpakketten weggeven! In het pakket zit een SPECTRE T-shirt en een beanie. Wil jij kans maken op deze prijs? Beantwoord dan de vraag hieronder. De winnaars ontvangen na 16 november persoonlijk bericht.

Synopsis SPECTRE
Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter SPECTRE.

Wat kan je winnen?
Een Spectre prijzenpakket met daarin een beanie en een T-shirt!

Over SPECTRE
Sam Mendes is terug als regisseur van SPECTRE, en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Verder met Christoph Waltz, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomi Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Stephanie Sigman.
SPECTRE is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.
SPECTRE is de opvolger van SKYFALL, de grootste Bond-film allertijden met een opbrengst van $1.1 miljard box office wereldwijd.

Trailer

SPECTRE draait vanaf 29 oktober in de bioscoop, ook in IMAX!

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is afgesloten. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Steun Filmliefhebber.com

Wil jij weten hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Klik hier voor meer informatie.