Solo: A Star Wars Story prijsvraag (gesloten)

Solo_-A-Star-Wars-Story_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Lucasfilm-Ltd-TM-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor het Science Fiction spektakel Solo: A Star Wars Story? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Kindepolis Nederland mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. Solo: A Star Wars Story draait vanaf 23 mei in de bioscoop. Je hebt tot en met 2 juni de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Solo: A Star Wars Story

Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga… Deze film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en wordt geregisseerd door Ron Howard. De cast bestaat uit Alden Ehrenreich als Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover als Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo als Chewbacca. Onder de crew bevinden zich enkele van Hollywood’s grootste talenten, zoals de voor een Oscar genomineerde Bardford Young (Director of Photography), Chris Dickens (Editor), Dominic Tuohy (SFX Supervisor), Rob Bredow (VFX Supervisor) en Brad Allan (Action Designer).

Vanaf 23 mei in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

StarWars_Kinepolis_logoSolo: A Star Wars Story bij Kinepolis

Kinepolis is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Alle zalen hebben luxe bioscoopstoelen met extra brede armleuningen en royale beenruimte. Bovendien geniet je bij Kinepolis van een groot scherm met fantastische beeldkwaliteit die in elke zaal superscherp is. Dit in combinatie met Dolby Atmos maakt dat je SOLO : A Star Wars Story alleen bij Kinepolis wilt zien!

Kinepolis Nederland zet alles op alles om de bezoeker de beste filmbeleving te bieden. Daarom bieden wij Cosy Seats in Breda, Almere en Emmen en volgen onze bioscopen Utrecht Jaarbeurs, Dordrecht, Enschede en Groningen in mei en juni. Je klapt de leuning eenvoudig weg en zo geniet je nog meer van comfort, luxe en privacy. Let’s get Cosy, en beleef samen Solo.

In een groot aantal Kinepolis-bioscopen vind je een heuse replica van de Milennium Falcon. Neem plaats naast Han Solo en deel je foto op instagram met #solobijkinepolis om kans te maken op een STAR WARS-prijzenpakket. Deelnemen kan t/m 1 juli 2018.

Tickets vanaf nu te koop voor regulier tarief. Klik hier om te bestellen. Solo: A Star Wars Story is te zien in Kinepolis Almere. Breda, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Oss, Rotterdam, Schagen, Utrecht en Zoetermeer. De Milennium Falcon-standee staat in Almere, Breda, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Utrecht (Jaarbeurs), en Zoetermeer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie