So Help Me God prijsvraag (gesloten)

So Help Me GodWil jij kans maken op vrijkaartjes voor de documentaire So Help Me God? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Cinéart mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release twee vrijkaartjes onder de deelnemers verloten. So Help Me God draait vanaf 26 april in de bioscoop. Je hebt tot en met 5 mei de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over So Help Me God

In de documentaire SO HELP ME GOD (NI JUGE, NI SOUMISE) volgen we de buitengewone, extravagante Anne Gruwez in haar dagelijkse leven als onderzoeksrechter in Brussel. Ze verzamelt bewijs op plaatsen delict, heropent onopgeloste zaken en werkt nauw samen met rechercheurs van de politie. Ondertussen voert Gruwez ongecensureerde en verbijsterende gesprekken met verdachten en criminelen om tot hun veroordelingen te komen. Verbazing, hilariteit en ongemak wisselen elkaar af terwijl we getuige zijn van haar onconventionele aanpak. De waarheid blijkt soms vele malen schokkender dan fictie.

SO HELP ME GOD, van filmmakers Jean Libon en Yves Hinant, bekend van hun satirische tv-serie STRIP-TEASE die uitgroeide tot cultfenomeen, draaide in de officiële selectie van het IDFA.

Vanaf 26 april in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar krijgt de kaartjes zo snel mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie