Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film winactie (gesloten)

The Peanuts MovieIn samenwerking met 20th Century Fox mag Filmliefhebber.com te gekke Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film prijzenpakketten weggeven! En meedoen is simpel, want het enige wat je hoeft te doen is het formulier dat hieronder staat invullen en ons vertellen waarom je deze leuke prijzen in de wacht wilt slepen! De leukste en meest originele inzendingen krijgen na 27 december persoonlijk bericht.

Prijzenpakketten!

20th Century Fox heeft een fantastisch pakket aan goodies en vrijkaarten beschikbaar gesteld. Wat mag Filmliefhebber.com allemaal weggeven?

1x een mega prijzenpakket met 2 vrijkaartjes voor de film, een Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film opblaasstoel, note set, polsbandje, pinbadge en een hoofdband met de oren van Snoopy!

De winnaars:

Heide van der Steeg
Cindy Pater
Hermsen
Marjolein
Sacha Vos
Tamara Roosen
Lyonne van Elst
Michelle Smit
Patrick Janssen

Like de Facebook pagina van Filmliefhebber.com en loop geen actie mis!

Over Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de geliefde Peanuts-bende zijn in Nederland een week eerder op het witte doek te zien. De animatiefilm Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film verschijnt een week eerder in de Nederlandse bioscopen, en is vanaf woensdag 9 december 2015 in het hele land te zien (in 2D & 3D).

In de film kiest Snoopy, ‘s werelds leukste hond en vliegfanaat, het luchtruim voor de belangrijkste missie van zijn leven: de strijd tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Ondertussen begint zijn beste vriend Charlie Brown aan zijn eigen epische reis.

Dankzij de fantasie van Charles M. Schulz en de makers van de Ice Age-films, bewijst Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film dat niet elke underdog een hondenleven heeft.

Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film is vanaf 9 december 2015 (in 2D & 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandstalige versie.

www.snoopyfilm.nl
#SnoopyFilm

Trailer

Met dank aan 20th Century Fox voor het beschikbaar stellen van deze waanzinnig leuke prijzen!

Advertentie