SING prijsvraag (gesloten)

SingIn een stad die bewoond wordt door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. De komische animatiefilm SING draait vanaf 7 december in de bioscoop! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met vrijkaarten voor de film, een sleutelhanger en schrijfsetje weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 17 december worden de winnaars bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x prijzenpakket met 2 vrijkaarten, een sleutelhanger met knuffel en een schrijfset.

Waar gaat SING over?

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetje; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Met de stemmen van Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber en Holly Mae Brood.

SING draait vanaf 7 december in de bioscoop. Zowel de originele versie als de Nederlands gesproken versie.

http://www.singfilm.nl
https://www.facebook.com/SingFilmNL

SING trailer

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben een e-mail ontvangen en krijgen het pakket zo snel mogelijk toegestuurd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie