Sepp De Wolvenvriend prijsvraag (gesloten)

Sepp de WolvenvriendDe kinderfilm Sepp De Wolvenvriend is vanaf 14 maart digitaal en op DVD verkrijgbaar en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just4Kids 3 DVD’s weggeven! Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 2 april worden de winnaars op de website bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

3x een DVD Sepp De Wolvenvriend.

Waar gaat Sepp De Wolvenvriend over?

Hoog in de bergen woont de vrolijke jongen Sepp. Hij geniet van de natuur en het eenvoudige leven op de geitenboerderij van zijn ouders. Sepp heeft een bijzondere gave om met dieren om te gaan. Zijn beste vriend is een geit die hij kunstjes laat doen en hij sluit vriendschap met een wolf. Maar dan krijgt zijn vader, die onderweg is naar het dorp om zijn kazen te verkopen, een ongeluk. Alle zelfgemaakte kazen vallen van de wagen en storten in de rivier. Een rijke winkelier die aan het vissen is met zijn zoontje vindt de kazen en ziet het als een geschenk uit de hemel. Het leven van Sepp staat daarna volledig op zijn kop. Zijn ouders hebben geen geld meer om eten te kopen. En worden onder druk gezet om ook Sepp zijn geit af te staan. Voor Sepp begint het avontuur nu echt, hij gaat op zoek daar een oplossing en krijgt daarbij hulp van de wolf!

Wolvenvrienden opgelet! Vanaf 14 maart verschijnt het betoverende wintersprookje Sepp de Wolvenvriend op DVD & VOD. De film, van Oscar-winnend regisseur Xavier Koller, is gebaseerd op het meest beroemde klassieke Zwitserse kinderboek na Heidi: Schellen Ursli. De DVD wordt uitgebracht door Just4Kids.

Speelduur: 104 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: AL
CAP: € 10,99
Verpakking: 1 DVD Amaray slipcase

Sepp De Wolvenvriend trailer

Winnaars

Geertje Ossewaarde
Jeanne de Ridder
Patrick van Wanrooij


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie