Schrijvers gezocht!

Uncle SamWil jij graag je mening ventileren over de films en series die je hebt gezien en krijg je energie van het schrijven van leuke artikelen? Dan ben ik op zoek naar jou! In het verleden hebben een aantal gastrecensenten recensies geschreven voor Filmliefhebber.com en dat is mij altijd uitstekend bevallen! Daarom ben ik ook op zoek naar mensen die graag een steentje bijdragen aan het aanbod van Filmliefhebber.com.

Echter ben ik niet op zoek naar uitbreiding van het team, maar naar unieke content van verschillende mensen die het leuk vinden om zo nu en dan eens een artikel te schrijven. Zo krijgt iedereen een kans om zijn stem te laten horen. Een kans voor de bezoekers die graag willen meedoen.

Spelregels
– Je hebt passie voor films en series.
– Je beheerst de Nederlandse taal.
– De tekst moet verdeeld zijn in 3 of 4 alinea’s.
– Artikelen mogen niet langer zijn dan 500 woorden.
– Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Hoe werkt het?
Je mag helemaal zelf bepalen over welke film of serie je een artikel wilt schrijven. Je kunt je artikel met behulp van het onderstaande formulier versturen. Er is geen garantie dat je artikel ook daadwerkelijk geplaatst wordt en bij veel inzendingen zal ik een keuze moeten maken in welke artikelen ik wel of niet plaats.

Advertentie