Scary-Stories_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-WW-EntertainmentScary-Stories_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-WW-Entertainment

Scary Stories prijsvraag (gesloten)

Scary-Stories_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-WW-EntertainmentScary-Stories_ps_1_jpg_sd-low_©-2019-WW-EntertainmentWil jij kans maken op vrijkaarten voor de horrorfilm Scary Stories? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met WW Entertainment 3x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Scary Stories draait vanaf 8 augustus in de bioscoop. Je hebt tot en met 17 augustus de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Scary Stories
Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven. Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? “Jij leest het boek niet, het boek leest jou!” De monsters in Scary Stories to Tell in the Dark komen uit het brein van scenarioschrijver Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim, Crimson Peak, The Shape Of Water). De regie is in handen van de Noorse André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe) en de cast bestaat uit onder andere uit Dean Norris (Breaking Bad), Gil Bellows (The Shawshank Redemption) en Lorraine Toussaint (Selma, Orange Is The New Black).

Vanaf 8 augustus in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.