Samenwerken met het leukste filmblog van Nederland?

Filmliefhebber.com werkt samen met filmmaatschappijen, filmdistributeurs, persbureaus en derde partijen om het blog zo interessant mogelijk te maken voor bezoekers. Met meer dan 2000 vind-ik-leuks op Facebook, honderden volgers op Instagram en Twitter en meer dan 15000 bezoekers per maand is Filmliefhebber.com een interessant platform voor zowel bedrijven als filmliefhebbers.

Voor bedrijven is het interessant om producten en diensten via Filmliefhebber.com aan te bieden. De opbrengsten worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van het platform, maar ook de hosting en het versturen van prijzen naar prijswinnaars worden hiermee bekostigd. Er zijn verschillende manieren waarop jij als organisatie Filmliefhebber.com kan steunen.

Product reviews
Filmliefhebber.com schrijft sinds 2011 recensies van films en series die zowel in de bioscoop draaien als die via video on demand-diensten en op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar zijn. Ook worden producten zoals home cinema installaties en games incidenteel beoordeeld. Je kunt producten beschikbaar stellen met de garantie dat er een publicatie plaatsvindt. Producten kunnen worden verstuurd naar het onderstaande adres;

Filmliefhebber.com
Van Herwijnenplantsoen 208
3431VP Nieuwegein
Nederland

Affiliate marketing
Filmliefhebber.com is aangesloten op affiliate platformen zoals die van Tradedoubler, Daisycon en Bol.com. Je kunt Filmliefhebber.com uitnodigen voor interessante campagnes. Iedere uitnodiging wordt zorgvuldig beoordeeld en na goedkeuring geaccepteerd. Het is helaas niet mogelijk om banner posities tegen een vast bedrag per maand of op CPM basis af te nemen.

Contentpagina
Het is mogelijk om tegen betaling een artikel te publiceren op Filmliefhebber.com. In een artikel kun je diensten en/of producten aanbieden hoewel er een aantal spelregels zijn. Artikelen moeten gerelateerd zijn aan film, series en/of diensten en producten die raakvlakken hebben met het onderwerp van Filmliefhebber.com. Een artikel waarin een reis naar interessante filmlocaties wordt aangeboden is toegestaan, maar een artikel waarin een reis naar een voetbalwedstrijd wordt aangeboden wordt niet gepubliceerd. De kosten voor het publiceren van aangeleverde artikelen bedragen € 150,- excl. BTW. Het is ook mogelijk dat je Filmliefhebber.com een artikel van circa 500 woorden over het onderwerp laat schrijven. De kosten hiervan bedragen € 250,- excl. BTW. Artikelen waarin online gokken, erotische diensten en/of websites en aanschaf van medicijnen worden aangeboden worden niet gepubliceerd.

Suggesties zijn welkom
Heb je andere ideeën over hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Dan sta ik daar zeker voor open!


Contact opnemen