Geen afbeelding

Samenwerken met het leukste filmblog van Nederland?

Waarom Filmliefhebber.com?

Filmliefhebber.com is een interessant platform voor zowel filmliefhebbers als bedrijven. Met meer dan 15000 bezoekers per maand, meer dan 2000 vind-ik-leuks op Facebook en honderden volgers op Instagram en Twitter.

Wat kan je aanbieden op Filmliefhebber.com?

Je kan producten en diensten aanbieden op Filmliefhebber.com. Zolang het gerelateerd is aan films, series, filmsterren en filmmakers.

Reviews

Filmliefhebber.com schrijft sinds 2011 recensies van films en series in de in de bioscoop draaien, op DVD en Blu-ray Disc zijn uitgebracht en beschikbaar zijn op platformen zoals Netflix, Pathé Thuis, Cinemember en Horrify.

In ruil voor een recensie-exemplaar of viewing code schrijft Filmliefhebber.com een review van circa 500 woorden. Publicatie is gegarandeerd en je ontvangt een bewijs van de publicatie.

Recensie-exemplaren (bij voorkeur Blu-ray Disc) kunnen verstuurd worden naar Filmliefhebber.com, Van Herwijnenplantsoen 208, 3431 VP in Nieuwegein. Promotiecodes voor platformen zoals Pathé Thuis zijn eveneens welkom.

Banners

Op Filmliefhebber.com staan banners van affiliate programma’s zoals van Daisycon, Bol.com en Awin. Heb jij een interessant programma voor Filmliefhebber.com? Dan kan je via samenwerking@filmliefhebber.com een voorstel doen.

Een banner tegen betaling is mogelijk. Stuur een e-mail naar samenwerking@filmliefhebber.com met jouw wensen en ontvang een voorstel op maat. Specificeer ook in welke periode je de banner wilt vertonen.

Een banner plaats op CPM basis is helaas niet mogelijk. CPC banners worden alleen vertoond als deze via bovengenoemde affiliate partners beschikbaar worden gesteld.

Promotie

Promotie van een dienst of product is mogelijk op Filmliefhebber.com. Op een landingspagina wordt een product of dienst aangeboden. Pagina’s worden voor onbepaalde tijd geplaatst en de kosten hiervan bedragen 75 euro exclusief BTW.

Promotie van een dienst of product op de Facebook pagina van Filmliefhebber.com is eveneens mogelijk. Een bericht plaatsen op Filmliefhebber.com is voor onbepaalde tijd en de kosten hiervan bedrag 25 euro exclusief BTW.

Heb jij een idee voor een leuke promotie? Stuur dan je voorstel naar samenwerking@filmliefhebber.com.

Prijsvraag/winactie

Wil je een aan film gerelateerd product of producten verloten op Filmliefhebber.com? Dat is mogelijk! In ruil voor een promotie op Filmliefhebber.com en diens social media kanalen stel je prijsmaterialen beschikbaar.

Prijsvragen worden gemiddeld 800 keer per actie bezocht en circa 500 bezoekers doen mee. Verzendkosten zijn voor rekening van Filmliefhebber.com tenzij anders overeengekomen.

Wil jij een product of producten verloten op Filmliefhebber.com? Stuur dan je voorstel naar samenwerking@filmliefhebber.com.

Heb jij een leuk idee over hoe jij kan samenwerken met Filmliefhebber.com of hoe je het leukste filmblog van Nederland kan steunen? Stuur dan je ideeen naar samenwerking@filmliefhebber.com.

Wil jij Filmliefhebber.com financieel steunen? Dat kan ook! Trakteer mij op een kopje koffie.