Samenwerken

Filmliefhebber.com is een Nederlandstalig blog met recensies van bioscoopfilms, DVD’s en Blu-ray Discs, artikelen over film gerelateerde onderwerpen en producten, interviews en sfeerverslagen van pop-culture evenementen. Daarnaast organiseert Filmliefhebber.com maandelijks prijsvragen waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Met meer dan 15.000 bezoekers per maand en met meer dan 1800 vind-ik-leuks op Facebook, is Filmliefhebber.com een interessante partner voor filmmaatschappijen, filmdistributeurs, bioscoopketens, webshops en persbureaus. Er zijn verschillende mogelijkheden om met Filmliefhebber.com samen te werken. Hieronder vind je de mogelijkheden alsmede een mogelijkheid om contact met mij op te nemen.

Recensie-exemplaren

Filmliefhebber.com schrijft recensies van bioscoopfilms, DVD’s en Blu-ray Disc. Links naar streams en uitnodigingen voor filmpremières zijn welkom op paul.hauer@filmliefhebber.com. Fysieke recensie-exemplaren mag je naar het volgende adres versturen:

Filmliefhebber.com
Van Herwijnenplantsoen 208
3431VP Nieuwegein

Prijsvragen

Filmliefhebber.com organiseert maandelijks interessante prijsvragen waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Prijsvragen worden gemiddeld 800 tot 1000 keer bezocht en gemiddeld doen 400-500 bezoekers mee. Jouw voorstel om een prijsvraag te organiseren is welkom op paul.hauer@filmliefhebber.com. De materialen voor prijsvragen mag je versturen naar het volgende adres:

Filmliefhebber.com
Van Herwijnenplantsoen 208
3431VP Nieuwegein

Adverteren

Filmliefhebber.com is interessant voor bezoekers, omdat het blog vrij is van advertenties. Adverteren met banners is derhalve niet mogelijk. In de vorm van een sponsored content artikel is het wel mogelijk om tegen betaling jouw dienst en/of product te adverteren. De tarieven voor het publiceren van sponsored content:

Kant-en-klaar artikel met afbeelding – 100 euro
Nog te schrijven artikel met afbeelding – 150 euro
Kant-en-klaar artikel met afbeelding en Facebook promotie – 150 euro
Nog te schrijven artikel met afbeelding en Facebook promotie – 200 euro

Artikelen zijn maximaal 600 woorden lang en de genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
Jouw voorstel om een sponsored artikel te publiceren is welkom op paul.hauer@filmliefhebber.com.

Sfeerverslagen evenementen

Filmliefhebber.com bezoekt regelmatig pop-cultuur evenementen en filmpremières om verslag te doen. Na het bezoek volgt een uitgebreid (sfeer)verslag inclusief foto’s. Tickets en uitnodigingen voor evenementen zijn welkom op paul.hauer@filmliefhebber.com.

Advertentie