Safe House prijsvraag (gesloten)

Safe HouseSafe House is sinds 11 juli verkrijgbaar op DVD en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 3 DVD-boxsets weggeven! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 5 augustus meedoen.

Wat kun je winnen?

3x DVD-boxset van Safe House.

Waar gaat Safe House over?

Safe House is geschreven door Michael Crompton, die ook een aantal afleveringen van Silent Witness schreef. Met Emmy Award genomineerde (Accused) Christopher Eccleston.

Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert samen met zijn vrouw Katy een bed & breakfast in het Engelse Lake District te beginnen. Maar als zijn vroegere collega en vriend Mark hen vraagt of ze de B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Uit compassie voor de familie, maar vooral omdat hij zijn fouten uit het verleden wil goedmaken. Al snel blijkt hun vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert…

Met Christopher Eccleston (Our Friends in the North, Shallow Grave), Marsha Thomason (Black Knight, The Haunted Mansion) en Paterson Joseph (The Beach, Chop Socky Chooks).

Winnaars

Anna Wienen
Jhon Dovens
Patricia Bouthisma


 

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

 

 

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

 

Advertentie