Battleship

Battleship (2012) recensie

BattleshipTijdens een grote oefening op zee ontdekt de marine een geheimzinnig ruimteschip dat na het eerste contact direct de aanval opent op de vloot. Terwijl de slagschepen uitvaren voor een hevige oorlog tussen de mensheid en een superieur buitenaards ras, doet de roekeloze marinier Alex Hopper (Taylor Kitsch) er alles aan om voor eens en altijd af te rekenen met de vijandige bezoekers.

Battleship is een hele amusante film en de hoge verwachtingen die ik had worden allemaal waargemaakt. Ik rekende juist op een simpele film zonder inhoud, heel veel knallen, flauwe humor en veel visuele effecten om van te smullen. De minpuntjes die de film bevat zoals het slechte acteerwerk en het matige verhaal neem ik dan maar voor lief. Het gebrek aan diepgang zorgt nauwelijks voor frustraties terwijl ik heb genoten van al dat geweld dat twee uur lang in hoog tempo op mij is afgevuurd. Voor mij is dat voldoende om deze film te bestempelen als een zeer geslaagde spektakelfilm die van begin tot eind vermaakt.

Waardering: 3 uit 5.

4 reacties

  1. Kleine correctie: lang geleden is er al een film gemaakt die gebaseerd werd op Cluedo. En die is nog best grappig ook. Battleship sla ik lekker over, niets voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.