Race prijsvraag (gesloten)

RaceCarice van Houten is vanaf 30 juni te zien in de op waarheid gebaseerde film Race en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met eOne Entertainment Benelux 4x 2 vrijkaarten weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter en dan maak je kans om deze prijs in de wacht te slepen! De prijsvraag loopt tot en met 10 juli.

Wat kan je winnen?

4x 2 vrijkaarten voor Race.

Over Race

Het waargebeurde en indrukwekkende Race vertelt het verhaal van de iconische atleet Jesse Owens (Stephan James) die tijdens het naziregime van Hitler maar liefst vier gouden medailles in de wacht sleepte tijdens de Olympische Spelen in Berlijn in 1936. Een indrukwekkende prestatie waarmee de Afro-Amerikaanse sporter geschiedenis schreef. In Race volgen we Jesse op weg naar de Olympische Spelen ten tijde van de toenemende rassendiscriminatie in Duitsland. Samen met zijn coach Larry Snyder , een rol van Jason Sudeikis, zet hij alles op alles om, ondanks de dreigende omstandigheden, zijn droom als Olympisch Kampioen waar te maken.

De cast bestaat verder onder meer uit Jeremy Irons, William Hurt en Carice van Houten, die de rol van de Duitse fotograaf Leni Riefenstahl speelt.

Vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen.

Trailer

Winnaars

Anna Wienen
Ria van Gompel
Ruud Rovers
Z Kumru

(4)

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie