Samenwerken met het leukste film blog van Nederland?

Wil jij samenwerken met het leukste film blog van Nederland? Dat is mogelijk! Filmliefhebber.com is een interessant platform voor zowel filmliefhebbers als bedrijven. Met meer dan 15000 bezoekers per maand, meer dan 2000 vind-ik-leuks op Facebook en honderden volgers op Instagram en Twitter is Filmliefhebber.com het ideale platform om je producten en diensten aan te bieden.

Productreviews

Filmliefhebber.com beoordeeld onafhankelijk producten die door persbureau’s, fabrikanten en persbureau’s ter beschikking zijn gesteld. De producten worden zorgvuldig besproken en beoordeeld. Bij een levering van een product is een publicatie gegarandeerd. Inclusief een bewijs per e-mail van de publicatie. Heb jij een interessant product dat je wil laten reviewen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Recensie-exemplaren van DVD’s en (4K UHD) Blu-ray Discs kunnen verstuurd worden naar Filmliefhebber.com, Van Herwijnenplantsoen 208, 3431VP in Nieuwegein.

Sponsored content

Filmliefhebber.com plaatst sponsored content berichten die door pers- en marketingbureau’s worden aangeleverd. De artikelen worden geplaatst inclusief dofollow links en een sponsored content tag. De voorwaarde is dat de artikelen gerelateerd zijn aan film. De vaste kosten voor een levenslange publicatie zijn € 100,- excl. BTW per artikel van circa 500 woorden. Wil jij een artikel plaatsen op Filmliefhebber.com? Stuur dan jouw voorstel naar paul@filmliefhebber.com.

Prijsvragen

Filmliefhebber.com organiseert regelmatig prijsvragen voor de bezoekers. Het prijzenpakket varieert van kijkcodes voor streamingdiensten, DVD’s, Blu-ray Discs en merchandise. Prijsvragen hebben een looptijd van 2 tot 3 weken en bereiken ongeveer 500 tot 700 bezoekers gemiddeld. Het aantal deelnemers ligt gemiddeld op tussen de 300 en 400. Wil jij een prijsvraag opzetten met Filmliefhebber.com? Stuur dan jouw voorstel naar paul@filmliefhebber.com.

Adverteren

Adverteren op Filmliefhebber.com d.m.v. een banner of tekstlink is helaas niet mogelijk. Wil je toch een product en/of dienst promoten dan kan je gebruikmaken van de sponsored content optie. Die vele malen aantrekkelijker is, omdat deze berichten beter converteren dan een banner.

Contact

Interesse om samen te werken met Filmliefhebber.com? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via paul@filmliefhebber.com of gebruik het onderstaande contactformulier.