Prijsvraag

Maak kans op een voucher van Pathé Thuis (gesloten)

PrijsvraagIn een moeilijke periode moeten we elkaar een beetje op de been houden. Daarom organiseert Filmliefhebber.com de komende tijd een doorlopende prijsvraag met speelrondes waarbij je tijdens iedere speelronde kans maakt op een voucher t.w.v. € 9,99 van Pathé Thuis. Het online platform waar je de meest recente (bioscoop)films kunt huren en aanschaffen. Je kunt gratis meedoen door hieronder het formulier in te vullen. De leukste inzendingen maken kans op een voucher die per e-mail wordt aangeboden.

Waarom Pathé Thuis?
Pathé Thuis is een online video on demand platform met applicaties voor smartphones, tablets, smart televisies en spelconsoles. Uiteraard kan je ook films kijken via een laptop. Pathé Thuis biedt de gebruiker een ruim assortiment in recente (bioscoop)films. Je hebt geen abonnement nodig, want je betaalt per film! Kijk nu al films zoals Harley Quinn: Birds of Prey, Le Mans ’66 en Parasite. Aanmelden voor Pathé Thuis is vrijblijvend en gratis.

Speelrondes
Speelronde 1 van 11 april tot en met 24 april. > Winnaar Jayla Croque
Speelronde 2 van 25 april tot en met 8 mei.
Speelronde 3 van 9 mei tot en met 22 mei.
Speelronde 4 van 23 mei tot en met 5 juni.

Spelregels
– Je bent 18 jaar of ouder.
– Je hebt een geldig e-mailadres.
– Je bent woonochtend in Nederland.
– Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
– Deelname is gratis.
– Niet eens met de regels? Dan heb je geen recht om mee te doen.


Deelnemen
Speelronde 1 is afgerond. Niet gewonnen? Niet getreurd, want speelronde 2 gaat op 25 april van start!


Steun Filmliefhebber.com
Deze prijsvraag is niet met hulp van Pathé Thuis tot stand gekomen en wordt volledig gefinancierd door Filmliefhebber.com. Wil je Filmliefhebber.com steunen om dergelijke acties te blijven organiseren help je de website door via de onderstaande banner een film te bestellen bij Pathé Thuis. Je hulp wordt meer dan gewaardeerd!


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.