Populaire posts 2020

De populairste recensies en artikelen van 2020

Wat was 2020 toch een ongelofelijk maf jaar. We zaten met z’n allen meerdere keren in lockdown wegens de uitbraak van COVID-19, de bioscopen werden regelmatig gesloten of gingen beperkt open en de nieuwste films werden uitgesteld tot nader bericht. Wat het jaar van Wonder Woman 1984 en de nieuwe James Bond-film No Time To Die moest worden, werd uiteindelijk een jaar met weinig nieuwe bioscoopreleases. Filmliefhebber.com ging vrolijk door met het recenseren van zowel oude als nieuwe films en ik publiceerde onlangs al een lijstje van de films die mij het afgelopen jaar het meeste hebben vermaakt. Nu is het moment aangebroken om de populairste recensies en artikelen van 2020 met jullie te delen.

Star Wars The Rise of Skywalker

Star Wars films in de juiste volgorde

Ook dit jaar was het artikel waarin ik de juiste volgorde van de Star Wars films bespreek het populairste artikel op Filmliefhebber.com. Blijkbaar zijn mensen nog steeds op zoek naar de juiste volgorde waarin ze de ruimte epossen kunnen kijken.

Wisting

Interessante misdaadserie Wisting

In november van 2019 schreef ik een recensie van de Scandinavische misdaadserie Wisting en ook in 2020 werd de recensie goed gelezen. Waarschijnlijk mede te danken aan het feit dat Wisting op Netflix verscheen.

Messiah

Netflix Original Messiah populair

Aan het begin van 2020 verscheen op Netflix de interessante dramaserie Messiah. Een serie die ik in één stuk heb gekeken en natuurlijk ook heb gerecenseerd.

War of the Worlds

Klassiek Science Fiction-verhaal in een nieuw jasje

Vorig jaar was het artikel over de serie War of the Worlds van FOX al een enorm populair, maar ook dit jaar bleven de bezoekers van Filmliefhebber.com nieuwsgierig naar de drama/Sci-Fi serie die gebaseerd op is op het klassieke hoorspel van H.G. Wells.

Flight

Drama met Denzel Washington

In 2014 publiceerde ik de recensie van het drama Flight. Waarin Denzel Washington de hoofdrol speelt. De recensie wordt ieder jaar wel goed gelezen, maar in 2020 staat deze in de top van de meest gelezen recensies.

The Tall Man

Jessica Biel in matige thriller The Tall Man

The Tall Man behoort zeker niet de toppers in het Thriller-genre, maar door de release op Netflix werd er in 2020 veel naar gezocht. Dat resulteerde in mooie bezoekersaantallen voor Filmliefhebber.com.

Dirty Work

Erotische thriller Dirty Work

Een erotische thriller scoort altijd goed. Is het alleen al niet, omdat mensen nieuwsgierig zijn naar hoe pikant de film wel niet is. Dat is ook terug te zien aan de aantal keren dat de recensie van Dirty Work het afgelopen jaar is gelezen.

The Handmaid's Tale

Het kijkcijferkanon The Handmaid’s Tale

Dat The Handmaid’s Tale ongekend populair is komt niet als een verrassing en de recensie van het eerste seizoen van het kijkcijferkanon werd dan ook enorm goed gelezen in 2020.

El hoyo

El Hoyo populair onder de bezoekers

El Hoyo, beter bekend als The Platform, was een hit in 2020 en de recensie van de zenuwslopende horrorfilm staat dan ook niet voor niets in de toplijst.

To The Lake

Het einde van de wereld

Dat het afgelopen jaar soms aanvoelde als het einde van de wereld, is logisch. Dat er dan ook veel op het thema werd gezocht moge duidelijk zijn. Dat resulteert erin dat de recensie van de serie To The Lake vaak werd gelezen.

Van welke recensie of welk artikel heb jij het afgelopen jaar het meeste genoten? Laat het mij weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.