Playing-with-Fire_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Paramount-Pictures-Corporation-All-rights-reserved

Playing With Fire prijsvraag (gesloten)

Playing-with-Fire_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Paramount-Pictures-Corporation-All-rights-reservedWil jij kans maken op een prijzenpakket van de komedie Playing With Fire? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag 2 pakketten met daarin 2 vrijkaarten en een waterfles onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Playing With Fire draait vanaf 9 januari in de bioscoop. Je hebt tot en met 12 januari de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Playing With Fire
In deze familiekomedie ontfermt een stel stoere brandweermannen zich tijdens Kerst over een drietal kinderen. Al snel komen ze erachter dat voor kinderen zorgen misschien nog wel zwaarder werk is dan branden blussen.

Playing With Fire draait vanaf 9 januari in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was Kerst.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.