Pitch Perfect 3 prijsvraag (gesloten)

Pitch Perfect 3Vanaf 21 december keren de Bella’s terug voor een afscheidstournee in het muzikale Pitch Perfect 3! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakket weggeven! Het prijzenpakket bevat een croptop en een tote bag. Je hebt tot en met 30 december de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Pitch Perfect 3

In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Met Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Ester Dean, John Lithgow en Ruby Rose. Geregisseerd door Trish Sie.

Vanaf 21 december in de bioscoop, maar nu al te zien tijdens de speciale voorpremières.
Klik hier voor de trailer.

www.pitchperfect.nl

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.