Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge prijsvraag (gesloten)

Pirates of the Caribbean: Salazar's RevengeVanaf 6 oktober is de spectaculaire avonturenfilm Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge zowel digitaal als op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux twee keer de Blu-ray Disc weggeven! Je kunt tot en met 21 oktober meedoen. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Over Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

ohnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

Geregisseerd door Espen Sandberg en Joachim Rønning. Met Johnny Depp, Kaya Scodelario, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Geoffrey Rush en Kevin McNally.

Vanaf 6 oktober zowel digitaal als op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

Je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie