Pieter-Konijn_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Sony-Pictures-Entertainment

Pieter Konijn prijsvraag (gesloten)

Pieter-Konijn_ps_1_jpg_sd-low_©-2018-Sony-Pictures-EntertainmentPieter Konijn huppelt vanaf 8 augustus de woonkamer binnen! Wil jij kans maken op een DVD van de film? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3x de DVD de deelnemers verloten. Pieter Konijn is vanaf 8 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. Je hebt tot en met 25 augustus de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Pieter Konijn
Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

Vanaf 8 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. Nu al te zien op Video On Demand.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Advertentie

Paul Hauer

Filmrecensent en eigenaar. Hij kijkt 300 films per jaar en is een fanatieke filmverzamelaar. Heeft een voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

2 thoughts to “Pieter Konijn prijsvraag (gesloten)”

  1. Superleuk voor de kleuters in mijn klas, bij een bijzondere gelegenheid wanneer we een filmpje gaan kijken……maar eerst kijk ik hem als GROOT Beatrix Potter fan natuurlijk zelf! Ik heb al voorstukjes gezien en dat zag er zo ontzettend leuk uit met veel humor! En daar houden we van !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.