Peter en de Draak prijsvraag (gesloten)

Pete's DragonKen je Peter en de Draak nog van vroeger? Vanaf 5 oktober draait de remake van deze heerlijke familiefilm in de bioscoop. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 1x 2 vrijkaarten voor de film, een drinkfles en een frisbee weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 15 oktober bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1x 2 vrijkaarten, drinkfles en een frisbee.

Waar gaat Pete’s Dragon over?

Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen! Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen…

Peter en de Draak draait vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscopen. Zowel de Nederlands gesproken als de originele versie. Ook in 3D.

https://www.facebook.com/DisneyNL
https://twitter.com/WaltDisneyNL
https://www.youtube.com/WaltDisneyStudiosNL

Trailer

Winnaars

Kyano van Elst


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie