Perfetti Sconosciuti prijsvraag (gesloten)

Perfetti SconosciutiDe Italiaanse speelfilm Perfetti Sconosciuti draait vanaf 17 november in de bioscoop. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Arti Film 2x 2 vrijkaarten voor de film weggeven! Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaar wordt na 26 november bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2x 2 vrijkaarten voor Perfetti Sconosciuti.

Waar gaat Perfetti Sconosciuti over?

Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een pubererende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker.

Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?

Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner…

Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!

Perfetti Sconosciuti draait vanaf 17 november in de bioscoop.

https://www.facebook.com/ArtiFilmNederland
https://twitter.com/ArtiFilm

Perfetti Sconosciuti trailer

Winnaars

Edo de Waard
Mat Lammers


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie