Peppermint_ps_1_jpg_sd-low

Peppermint prijsvraag

Peppermint_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op een prijzenpakket van de actie/thriller Peppermint? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met The Searchers mag Filmliefhebber.com 2 prijzenpakketten met daarin vrijkaarten en een hoodie onder de deelnemers verloten. Peppermint draait vanaf 6 september in de bioscoop. Je hebt tot en met 15 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Peppermint
Wanneer Riley (Jennifer Garner) wakker wordt uit een diepe coma, herinnert ze zich alleen nog hoe haar dochtertje en man voor haar ogen op brute wijze werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan, besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Vanaf 6 september in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
Vul het formulier volledig in.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.