No image

De filmliefhebber achter Filmliefhebber.com

Filmliefhebber.com is een Nederlandstalig blog met recensies van oudere en nieuwe films, maar ook van televisieseries. Daarnaast kan je ook interviews met acteurs en filmmakers lezen, sfeerverslagen met foto’s van evenementen zoals de Dutch Comic Con bekijken en gratis meedoen aan prijsvragen.

Filmliefhebber.com is een initiatief van Paul Hauer. Geboren op 15 maart 1983 en al sinds zijn vijfde levensjaar een filmliefhebber. Hij kijkt meer dan 300 films en series per jaar en hij kijkt films uit alle jaren en genres. Hoewel hij een lichte voorkeur heeft voor horrorfilms, actiefilms en Science Fiction films.

Het blog Filmliefhebber.com werd in 2011 opgericht nadat Paul had geschreven voor de Nederlandse DVD Club, Moviefreakz.nl en Movie-Stuff.nl. Zijn doel is om de bezoekers te enthousiasmeren over de films en series die hij heeft gezien. Het is niet zijn doel om films te analyseren en te bekritiseren, maar om zijn mening over de films en series die hij heeft gezien te delen.

Naast het beheren van het blog dat circa 15000 bezoekers per maand bereikt, speelt Paul graag een computerspelletje op de PlayStation 4, kijkt hij graag naar voetbal en formule 1 en hij is regelmatig in het Sushi restaurant te vinden.

Feitjes
Favoriete films: Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Inception, Fight Club, Black Swan
Favoriete genres: Actie, Horror, Science Fiction
Favoriete franchises: Star Wars, Jurassic Park, The Dark Knight Trilogy
Favoriete regisseurs: Quentin Tarantino, Christopher Nolan, David Fincher, Darren Aronofsky
Favoriete acteurs: Arnold Schwarzenegger, Brad Pitt, Samuel L. Jackson
Favoriete actrices: Mila Kunis, Margot Robbie, Scarlett Johansson
Favoriete filmsnacks: Dorito’s Sour Cream met Mexicaanse Dip, M&M’s pinda, Ben & Jerry Cookie Dough
Favoriete bioscopen: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Pathé Leidsche Rijn Utrecht, Pathé ArenA Amsterdam
Kijkt op dit moment naar: The Fresh Prince of Bel-Air, American Horror Story Apocalypse
Speelt op dit moment: Fifa 20, F1 2019, Bus Simulator
Verzamelt: DVD’s, Blu-ray Discs, LEGO Star Wars pakketten

Volg Paul op Facebook, Twitter en Instagram .


4 reacties op “De filmliefhebber achter Filmliefhebber.com

 1. Paul,leuke site, leuke reviews, leuke prijsvragen. Ik vroeg me af zou je wat meer netflix originals series en films reviews willen plaatsen? Wat vind je bijvoorbeeld van the umbrella academy, altered carbon, etc? Of highway men (vond ik zelf erg goed)?

  Ook leuk dat je niet alleen nieuwe films reviewd maar ook oudere.

  1. Bedankt voor het compliment, Remy! Wegens de tijd is het soms lastig om alle Netflix Originals te kijken en te bespreken, maar uiteraard doe ik mijn best. 🙂
   The Umbrella Academy en Highway Men staan nog op mijn lijstje en van Altered Carbon staat de recensie inmiddels online: https://filmliefhebber.com/altered-carbon-recensie/.
   Je kunt ook altijd een kijkje nemen in de categorie Netflix (https://filmliefhebber.com/category/recensies/netflix/) voor meer reviews van films en series die op Netflix staan. 😉

   1. Beste Paul,
    Ik ben Noud de Roos van het Montessori college Nijmegen en samen met mijn groepsgenoten Floor Geuze, Lynn Geraeds, Boris Sluijsmans en Sam Schillemans doe ik een onderzoek over Disney. Hiervoor is het fijn als we een interview kunnen regelen met iemand die veel van Disney af weet. Vandaar de vraag of wij u een paar vragen zouden mogen stellen over Disney. Als u dit leuk lijkt en u er tijd voor hebt kunt u me altijd een mailtje sturen via noudderoos@live.nl!

    Met vriendelijke groet,
    Noud de Roos.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.