Passengers prijsvraag (gesloten)

PassengersVanaf 10 mei ligt de mooie Science Fiction-film Passengers, met Jennifer Lawrence en Chris Pratt, in de schappen. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 1 DVD en 1 Blu-ray Disc van Passengers weggeven! Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 28 mei bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1x DVD en 1x Blu-ray Disc Passengers.

Over Passengers

Jennifer Lawrence en Chris Pratt schitteren in dit spannende avontuur over twee passagiers, Aurora en Jim, die met een ruimteschip op weg zijn naar een nieuw leven op een andere planeet. De reis neemt een dodelijke wending als hun slaappods hun onverwachts wakker maakt, 90 jaar voor ze hun bestemming bereiken. Als ze proberen het mysterie achter de storing op te lossen, ontdekken ze dat het ruimteschip in gevaar is. Alleen Jim en Aurora kunnen de 5000 nog slapende passagiers redden.

Vanaf 10 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc. Ook digitaal verkrijgbaar. Vanaf 3 mei al verkrijgbaar als Digital Download.

Passengers trailer

Winnaars

Dennis van Hal (DVD)
Ineke Buitendijk (Blu-ray Disc)


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie