Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension winactie (gesloten)

Paranormal Activity: The Ghost DimensionIn samenwerking met Paramount Home Entertainment mag Filmliefhebber.com 1 DVD van Paranormal Activity: The Ghost Dimension weggeven. Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter en dan maak jij kans op deze horrorfilm! De winnaar wordt na 3 april bekendgemaakt.

Wat kan je winnen?

1x DVD Paranormal Activity: The Ghost Dimension.

Over Paranormal Activity:The Ghost Dimension

Voor het eerst ZIE je de activiteit in deze gloednieuwe ONGECENSUREERDE versie met filmmateriaal dat te intens voor de bioscopen is! Wanneer een nieuw gezin zijn intrek neemt in het vroegere huis van Katie en Kristi ontdekken ze een mysterieuze videocamera die de aanwezigheid van een oud kwaad onthult dat hun leven begint te terroriseren. De ziel van hun jongste dochter is in gevaar en ze moeten nu terugvechten tegen deze demonische bedreiging voordat ze de volgende slachtoffers worden in het laatste hoofdstuk van de grensverleggende horrorreeks.

Trailer

Winnaar

Djerin


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

One thought to “Paranormal Activity 5: The Ghost Dimension winactie (gesloten)”

Geef een reactie