Pacific Rim Uprising prijsvraag (gesloten)

Pacific Rim UprisingVanaf 22 maart draait het spectaculaire vervolg Pacific Rim Uprising in de bioscoop. Ook in IMAX! Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 3 prijzenpakketten met leuke gooiden en 2 vrijkaarten verloten! Je hebt tot en met 31 maart de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Pacific Rim Uprising

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters. John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Met John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Rinko Kikuchi, Burn Gorman. Geregisseerd door Steven S. DeKnight.
Vanaf 22 maart in de bioscoop. Ook in IMAX!
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De prijzen zijn naar de winnaars onderweg.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!