Ouija winactie (gesloten)

OuijaIn samenwerking met Universal Pictures Benelux mag Filmliefhebber.com een DVD en Blu-ray Disc van Ouija weggeven! Wil jij kans maken op deze film? Geef hieronder aan waarom jij de DVD of Blu-ray Disc wilt winnen. De winnaars ontvangen na 31 augustus persoonlijk bericht!

Over Ouija

In de bovennatuurlijke horrorfilm Ouija wordt een groep vrienden geconfronteerd met hun grootste angsten wanneer ze een oud geestenbord gebruiken. De film is geregisseerd door Stiles White en geproduceerd door de makers van onder andere The Purge, The Texas Chainsaw Massacre, Paranormal Activity en Insidious. Gegarandeerd een avond vol spanning en schrikeffecten.

Wanneer een jonge vrouw, genaamd Debbie, op tragische wijze om het leven komt, proberen haar vrienden door middel van een Ouija-bord met haar in contact te komen. Ze komen echter in aanraking met een kwade geest en zullen deze geest moeten zien te verdrijven voordat het volledig uit de hand loopt.

Trailer

Vergeet niet de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

Sale NL

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.