Op pauze

Op pauze

Op pauzeEen film op Netflix of die je op Dvd of Blu-ray Disc aan het kijken bent, kan je op pauze zetten. In mijn geval kan ik ook mijn blog Filmliefhebber.com op pauze zetten en dat ga ik ook doen! Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er in de afgelopen periode een stuk minder recensies en artikelen zijn geplaatst en in alle eerlijkheid kan ik momenteel ook geen motivatie vinden om het schrijven over films weer op te pakken. Filmliefhebber.com gaat dus tot nader bericht op pauze.

Er zijn meerdere redenen waarom Filmliefhebber.com op pauze staat. Allereerst heeft de coronavirus ervoor gezorgd dat er veel minder nieuwe films verschijnen en dus ook minder films op Dvd en Blu-ray Disc verschijnen. Ook de support vanuit de studio’s om interessante prijsvragen voor jullie te organiseren is fors gedaald. De noodzaak om over films te schrijven en het blog te onderhouden is dus een stuk minder geworden. Daarnaast heb ik naast mijn tekstbureau ook een webshop geopend en daar gaat op dit moment alle tijd en energie in zitten. Er is dus simpelweg niet veel tijd over om over films te schrijven.

Het was een moeilijk beslissing. Ook, omdat Filmliefhebber.com dit jaar 10 jaar bestaat. Maar wees gerust, Filmliefhebber.com heeft al eens eerder op pauze gestaan. Filmliefhebber.com verdwijnt dan ook niet en blijft bereikbaar. Alleen zullen er voorlopig geen nieuwe recensies en artikelen worden geplaatst. Uiteraard kom ik weer in de lucht als ik de motivatie heb gevonden om weer over over films te schrijven. Voor nu wil ik jullie bedanken voor de aandacht en alle support in de afgelopen jaren.

Paul

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.