No Escape winactie (gesloten)

No EscapeIn samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com 2 vrijkaartjes weggeven voor de actie/thriller No Escape. Wil jij kans maken op deze prijs? Geef hieronder aan waarom jij deze vrijkaartjes wilt winnen en met wie je naar de bioscoop gaat. Je kunt tot 8 oktober meedoen met de winactie. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

De aangrijpende thriller No Escape draait om de Amerikaanse zakenman Jack Dwyer (Owen Wilson) die vanwege zijn in het slop geraakte carrière met zijn gezin naar Zuidoost-Azie verhuist. Het gezin komt onverwacht in het midden van een gewelddadige politieke opstand terecht wanneer de stad wordt aangevallen door genadeloze rebellen. Als buitenlanders zijn ze een gemakkelijk herkenbaar doelwit en het vinden van een veilige vluchtweg lijkt onmogelijk. Hun enige houvast is de excentrieke Engelse expat Hammond (Pierce Brosnan) die met zijn jarenlange ervaring in de tropisch broeierige regio het gezin door de levensgevaarlijke chaos probeert te loodsen.

No Escape is geregisseerd door John Erick Dowdle, hij heeft de film geschreven en geproduceerd met zijn broer Drew. Met in de hoofdrollen Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. Vanaf 29 oktober in de bioscoop.

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is gesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Steun Filmliefhebber.com

Wil jij weten hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Klik hier voor meer informatie.