Night Hunter prijsvraag

Night-Hunter_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op vrijkaarten voor de thriller Night Hunter? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Gusto Entertainment 2x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Night Hunter draait vanaf 29 augustus in de bioscoop. Je hebt tot en met 7 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Night Hunter
Op jacht naar een brute serieverkrachter en -moordenaar kruisen de getraumatiseerde politieagent Marshall (Henry Cavill) en duo Cooper (Ben Kingsley) en Lara (Eliana Jones) elkaars paden. Oud-rechter Cooper heeft, teleurgesteld in het rechtssysteem, zijn toga aan de wilgen gehangen en besloten het heft in eigen handen te nemen: samen met Lara lokt hij verkrachters in de val om ze op passende wijze te straffen. Maar dan wordt Lara gekidnapt. Cooper, Marshall en de politie gaan op jacht naar de dader, maar als ze Simon (Brendan Fletcher) arresteren, wordt het mysterie rond de moorden alleen maar groter. Agente Rachel (Alexandra Daddario) is ervan overtuigd dat de gevangene, die jarenlang vrouwen misbruikt en vermoord zou hebben, meerdere persoonlijkheden heeft waarvan één mogelijk meer weet.

Vanaf 29 augustus in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de vraag.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Steun Filmliefhebber.com

Wil jij weten hoe jij Filmliefhebber.com kunt steunen? Klik hier voor meer informatie.