Het nieuwe seizoen begint goed met een hoop nieuwe delen van je favoriete series

LogoAls het buiten kouder wordt en de blaadjes van de bomen beginnen te vallen weet je eigenlijk genoeg. Het is weer tijd om afscheid te nemen van de zomer, de terrasjes en het warme weer. Maar dat hoeft niet vervelend te zijn. Zeker niet met een reeks aan nieuwe delen van je favoriete serie(s) die binnenkort (of inmiddels) worden uitgezonden. Voor de fans die hun favoriete televisieseries op DVD en Blu-ray Disc volgen brengt Warner Bros. Home Entertainment in oktober en november een groot aantal nieuwe seizoenen uit van series als Gotham, The Vampire Diaries, Banshee, The Originals, Arrow en The Flash.
Op 12 oktober verschijnt het zevende seizoen van de met 28 Teen Choice Awards bekroonde televisieserie The Vampire Diaries waarin de gebroeders Salvatore drastische maatregelen nemen nu de chaos in Mystic Falls is uitgebroken en de vijanden op wraak uit zijn. Het beloofd weer een spannend doch romantisch seizoen te worden! The Vampire Diaries – Seizoen 7 bevat 22 afleveringen van circa 44 minuten die zowel op DVD als Blu-ray Disc verschijnt. Tevens bevat deze box interessant bonusmateriaal zoals verwijderde scènes en een gag reel.

De spin-off The Originals is een serie die ik persoonlijk niet volg, maar voor de fans van fantasy en horror is het derde seizoen onmisbaar! De show zit vol spanning, intriges en bovennatuurlijke wezens zoals vampiers, heksen en weerwolven die allemaal de macht willen grijpen. Dat beloofd natuurlijk wel een spektakel te worden! Omdat de serie het zo goed doet is er ook een vierde seizoen aangekondigd. The Originals – Seizoen 3 verschijnt eveneens op 12 oktober op zowel DVD als Blu-ray Disc inclusief mooie extraatjes zoals een gag reel, een tour over de set en verwijderde scènes.

Banshee is eveneens een serie die ik niet heb gevolgd, maar uit de informatie van Warner Bros. Home Entertainment heb ik begrepen dat het vierde seizoen tevens het laatste seizoen is. Banshee – Seizoen 4 verschijnt op 12 oktober op DVD en schijnt nog aangrijpender te zijn dan het voorlaatste seizoen. Er is opnieuw een crisis en Lucas Hood raakt opnieuw betrokken als het laatste slachtoffer van de actieve seriemoordenaar iemand is die hem aan het hart ligt. Voor de fans van de televisieserie verschijnt er ook een boxset met alle 4 de seizoenen van Banshee.

Zijn actiedrama en fantasy horror series niet helemaal je ding? Dan kan je op 12 oktober ook kiezen voor het vierde seizoen van Arrow dat zowel op DVD als Blu-ray Disc verschijnt. In dit nieuwe deel slaat Oliver een nieuwe weg in en wellicht komt er een einde aan zijn tijd als de Arrow? Het vierde seizoen bevat in ieder geval genoeg verrassingen waar de fans van zullen smullen. Daarnaast bevat de box ook interessant bonusmateriaal zoals verwijderde scènes en een gag reel. Maar ook een speciale cross-over aflevering met de succesvolle spin-off The Flash.

Over The Flash gesproken. Het tweede seizoen van 24 afleveringen verschijnt op 2 november op zowel DVD als op Blu-ray Disc. In deze serie keert de razendsnelle superheld terug en de uitdagingen voor Barry Allen en zijn team worden alsmaar groter. Nieuwe vijanden verschijnen ten tonele terwijl de strijd tegen oude bekenden voortduurt. The Flash is een zeer vermakelijke serie waar ik dan ook met veel plezier naar uitkijk! De box bevat naast de afleveringen van circa 41 minuten ook leuke extra’s zoals verwijderde scènes, een gag reel en specials.

Maar waar ik ECHT op wacht is het tweede seizoen van Gotham! Het is een geweldige serie die het originele verhaal van Gotham City vertelt en draait om de jonge jaren van James Gordon. Bruce Wayne – de miljardair die later Batman zal worden – is nog een kind, maar de superschurken zijn er al! En in het tweede seizoen zullen ook The Joker, The Riddler en Mr. Freeze voor het eerst hun opwachting maken terwijl Penguin eveneens terugkeert. Gotham – Seizoen 2 telt 22 afleveringen en verschijnt op 12 oktober op zowel DVD als op Blu-ray Disc.

Advertentie