Deze Netflix series moet je zien

Met dit grijze weer is het heerlijk om lekker thuis op de bank te kruipen en een paar series te kijken. Nu is het aanbod op Netflix ontzettend groot en kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Om het wat makkelijker te maken delen we vandaag een paar Netflix series die jij gezien moet hebben!

Stranger Things - Seizoen 3Stranger Things
Ben jij gek op science fiction, thrillers en de 80s? Dan is Stranger Things zeker iets voor jou. De serie begint met de vermissing van een jongetje. Sinds zijn vermissing gebeuren er ontzettend veel gekke dingen in de stad. Zo komt er een vreemd meisje met bovennatuurlijke krachten tevoorschijn, verdwijnt er nog iemand en gebeuren er rare dingen in het huis waar de jongen woonde. Seizoen 4 van de serie wordt nu gefilmd.


FriendsFriends
De meeste mensen kennen Friends wel. Het is namelijk een van de meest bekeken series in de wereld. Mocht je Friends nog niet kennen, dan heb je geluk. Alle seizoenen staan namelijk op Netflix. De populaire serie gaat over zes hele goede vrienden. Het speelt zich af in de jaren 90 in Manhattan. Samen maken de vrienden van alles mee: op het werk, in het café waar ze altijd rondhangen en in hun appartementen. De serie zit niet alleen bomvol humor, maar leert ons ook belangrijke levenslessen. Snel kijken, dus!


The Office USThe Office US
The Office US is perfect voor iedereen die even niet weet wat te kijken. The Office is namelijk hilarisch, de afleveringen duren slechts 20 minuten en er gebeurt elke keer wat nieuws. De serie speelt zich af in het stoffige kantoor van de Dunder-Mifflin Paper Company. Op dit kantoor worden de werknemers elke dag gevolgd door een cameraploeg. Hun baas Michael Scott denkt dat hij de beste baas is en heeft geen idee heeft van wat een “normale werkdag” is. Dit zorgt voor hilarische momenten. The Office US is alleen beschikbaar op de Amerikaanse Netflix. Wil je hier toegang tot? Dan kan het de moeite waard zijn om een VPN te downloaden.


Black Mirror Seizoen 5Black Mirror
Black Mirror gaat kort samengevat over onze relatie met technologie en hoe dit invloed zou kunnen hebben op ons leven. Denk bijvoorbeeld in virtual reality games waarbij je echt meedoet, een chip waarmee je herinneringen kunt terughalen en in verschillende dimensies leven. Elke aflevering heeft een eigen verhaal en zal je zeker aan het denken zetten. Seizoen 5 van Black Mirror staat nu op Netflix.


Sex EducationSex Education
Sex Education heb je vast wel een keer in je Netflix-feed voorbij zien komen. De serie gaat over een nerdy tiener die begint met het geven van seksuele begeleiding aan zijn medestudenten. De scenes zijn niet alleen ontzettend grappig, maar bespreken ook belangrijke problemen omtrent intimiteit en identiteitsproblemen.