The Babysitter

Welke Netflix Originals mag je niet missen

Eerder schreef ik al een blogpost over een aantal interessante series die je op de streamingdienst Netflix kunt vinden, maar Netflix produceert ook enorm veel films die onder het label Netflix Originals te zien zijn. In alle eerlijkheid is het soms zoeken naar een naald in een hooiberg, omdat het aanbod op Netflix enorm is. Je opent de app via het menu van bijvoorbeeld KPN digitale televisie en je krijgt direct tientallen voorstellen met films die je kunt kijken. Daarom help ik je graag op weg met een aantal tips. Films waarvan ik denk die je niet mag missen!

Gerald's GameOf je nu van horror, komedie, drama of thrillers houdt, op Netflix staan genoeg films die je kunt kijken. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens de koude herfstavonden. Daaronder bijvoorbeeld een aantal ijzersterke thrillers zoals Gerald’s Game. Gebaseerd op het boek van Stephen King en een film die je ruim anderhalf uur op het puntje van jouw stoel houdt. Maar ook thrillers zoals 1922 (eveneens gebaseerd op een verhaal van King) en Clinical zijn uitstekende thrillers.

NakedDe fans van komedies kunnen genieten van een breed aanbod in Netflix Originals. Zoals het hilarische Naked met Marlon Wayans. Wayans speelt de rol van Rob die poedeltje naakt vast komt te zitten in een lift en gevangen raakt in een tijdlus. En dat terwijl er een trouwerij op de planning staat! Naast deze hilarische komedie kan je ook je lachspieren goed loskrijgen met de actie/komedie The Memoirs of an International Assassin waarin komiek Kevin James de rol van Sam Larson. Een auteur die ongewild betrokken raakt in een dodelijk politiek complot.

The BabysitterVoor de liefhebbers van horrorfilms zijn er eveneens Netflix Originals die meer dan de moeite waard zijn om te gaan zien. Zoals de hilarische en bloederige horror/komedie The Babysitter die sinds kort op de streamingdienst staat. In The Babysitter gaat het goed mis als de jonge Cole zijn beeldschone babysitter bespioneert en tot de ontdekking komt dat ze een bloeddorstige moordenares is. Al gauw moet Cole vrezen voor zijn leven als zijn babysitter ontdekt dat hij haar in actie heeft gezien.

Death NoteNaast The Babysitter is ook Death Note (die gebaseerd is op de gelijknamige Manga) een uitstekende keuze als je een avondje wilt griezelen. Weliswaar niet zo bloederig als The Babysitter, maar vermakelijk des te meer. Met Willem Dafoe als de goedlachse demon Ryuk. Een monsterachtig wezen dat de jonge Light Turner inspireert om zich te ontdoen van de mensen waar hij een hekel aan heeft door hun namen in een mysterieus notitieboekje op te schrijven. Over monsters gesproken. Spectral is eveneens een vermakelijke Netflix Originals waarin een team van commando’s de strijd aangaat met superieure en monsterachtige buitenaardse wezens.

Naast deze films is er nog veel meer te zien op de populaire streamingdienst die maandelijks nieuwe Netflix Originals uitbrengt. Bijvoorbeeld films zoals de komische en op waarheid gebaseerde oorlogsfilm War Machine met Brad Pitt en komedieshows van cabaretiers zoals Jeff Dunham en Amy Schumer. Het aanbod is slechts een klik van je verwijdert. Open de Netflix-app en ontdek welke films en series je voor een klein bedrag per maand allemaal online kunt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.