Mission: Impossible – Fallout prijsvraag (gesloten)

MI Fallout
Wil jij samen met je vrienden op 1 augustus naar de voorpremière van Mission: Impossible – Fallout bij Kinepolis? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Kinepolis mag Filmliefhebber.com ter ere van de speciale Bier, Burgers & Blockbuster-avond op 1 augustus 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. Mission: Impossible – Fallout draait vanaf 2 augustus in de bioscoop. Je hebt tot en met 28 juli de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Vier de vriendschap bij Kinepolis met bier, burgers en Mission: Impossible – Fallout
Dit weekend kijk je nog met zijn allen het WK, maar wat doe je ná 15 juli met je vrienden? Bier drinken, burgers eten en een lekkere actiefilm kijken natuurlijk! Op 1 augustus kan dat bij de Bier, Burgers & Blockbuster-avond van Kinepolis met de film Mission: Impossible – Fallout.

Een spannende zomerblockbuster, een ijskoud biertje en een heerlijke burger… Klinkt als de ideale filmavond, toch? Roep al je vrienden bij elkaar en check op 1 augustus de enige echte Bier, Burger & Blockbuster-avond bij Kinepolis. Daar zie je als eerste de nieuwe actiefilm Mission: Impossible – Fallout met Tom Cruise in de voorpremière en zijn er verse hamburgers en ijskoud bier beschikbaar voor slechts € 1,- per stuk. De ultieme omlijsting voor de lekkerste actiefilm van dit jaar!

Tom Cruise is terug
Some missions are not a choice. In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible – Fallout kruipt Tom Cruise opnieuw in de rol van Ethan Hunt. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

De Bier, Burgers & Blockbuster-avond vindt plaats op 1 augustus en start om 19:30. De tickets zijn 13 euro per stuk en zijn te koop op www.kinepolis.nl. De deelnemende bioscopen zijn Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Vanaf 2 augustus in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Advertentie