Minions winactie (afgesloten)

MinionsBA-NA-NA! Ja ja, het avontuur met de gele rakkers uit de animatiefilms Verschrikkelijke Ikke en Verschrikkelijke Ikke 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 3D Blu-ray Disc. In samenwerking met Universal Pictures Benelux mag Filmliefhebber.com een prijzenpakket weggeven met daarin de DVD van Minions en een Minions schrijfsetje! Wil jij kans maken op deze prijs? Geef dan antwoord op de onderstaande vraag! De winnaar of winnares ontvangt na 25 november persoonlijk bericht.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas worden ze door hun klungeligheid steeds weer werkloos en na een lange periode zonder leider gaan drie Minions op een ontdekkingsreis op zoek naar een nieuwe baas. Kevin, Stuart en Bob raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een nieuwe slechterik leidt: ‘s werelds eerste vrouwelijke superschurk, Scarlet Overkill. Onze gele helden belanden in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Geregisseerd door Kyle Balda en met de stemacteurs Michael Keaton, Sandra Bullock, Jon Hamm, Steve Coogan, Jennifer Saunders, Geoffrey Rush, Steve Carell, Allison Janney.

Mini movies

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is afgesloten. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.