Op 9 december keren we terug naar Midden-Aarde met de Middle-Earth Trilogies

LogoFans van The Lord of the Rings en The Hobbit opgelet, want op 9 december 2016 verschijnen er wel ontzettende mooie boxstes met alle delen van de door Peter Jackson geregisseerde en epische avonturenfilms! Voor de fans een absolute must-have en voor de filmliefhebber die nog niet of minder bekend is met deze trilogieën is het een unieke kans om voor het eerst kennis te maken met personages zoals Frodo Baggins, Gandalf The Grey en Lord Sauron.

Er zijn 2 verschillende uitvoeringen die op de markt verschijnen. In de 6-disc DVD of Blu-ray boxset zitten alle films te weten The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers, The Lord of the Rings: The Return of the King, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: The Desolation of Smaug en The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Daarnaast verschijnt er een 30-disc tellende Middle- Earth Trilogies – Extended boxset met alle films en een zee aan bonusmateriaal. Deze boxset is zowel op DVD als Blu-ray Disc verkrijgbaar.

Vanaf 9 december kan je dus het epische avontuur van Peter Jackson herbeleven en het zijn boxsets waar de fans van The Lord of the Rings en The Hobbit naar hebben uitgekeken. Bij mij komt de Extended versie in ieder geval op het verlanglijstje voor de Kerst te staan. In dat opzicht is de timing natuurlijk perfect! Helaas was er op dit moment nog geen aanvullende informatie beschikbaar over de inhoud van de Extended boxsets, maar naast de langere versies van de films zullen de fans zonder twijfel getrakteerd worden op uren aan interessante extraatjes.

Advertentie