MiB: International

Men in Black: International prijsvraag (gesloten)

MiB: InternationalWil jij kans maken op een DVD van de Science Fiction/komedie Men in Black: International? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3 DVD’s onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Men in Black: International is vanaf 30 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 4K Blu-ray Disc. Je hebt tot en met 16 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Men in Black: International
The world’s not going to save itself. The Men in Black hebben altijd de aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie. Verder met o.a. Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson en Liam Neeson. Geregisseerd door F. Gary Gray (Fast & Furious 8, Straight Outta Compton).

Vanaf 30 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en 4K Blu-ray Disc.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord is Straight Outta Compton.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.