Maze Runner: The Scorch Trials winactie (gesloten)

Maze Runner: The Scorch TrialsIn samenwerking met 20th Century Fox mag Filmliefhebber.com 3x een Maze Runner: The Scorch Trials dessert scarf, 1x een Maze Runner: The Scorch Trials Survival Kit, 3x filmeditie boek van Maze Runner: The Scorch Trials en 3x 2 vrijkaarten voor de film weggeven! Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Geef hieronder aan wat jou zou doen om te ontsnappen uit een gevaarlijk doolhof zoals in The Maze Runner. De winnaars ontvangen na 27 september persoonlijk bericht!

Over Maze Runner: The Scorch Trials

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O’Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

De regie is wederom in handen van Wes Ball die met The Maze Runner zijn regiedebuut maakte. Onder andere Dylan O’Brien (Teen Wolf), Kaya Scodelario (Skins) en Thomas Brodie-Sangster (Game of Thrones) keren terug. Nieuwkomers in de cast zijn onder andere Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Aiden Gillen (Game of Thrones) en Barry Pepper (Saving Private Ryan).

Trailer

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Deelnemen

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Advertentie