Marjorie Prime prijsvraag (gesloten)

Marjorie PrimeWil jij kans maken op een DVD van het drama Marjorie Prime? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Source 1 Media 2 DVD’s onder de deelnemers verloten. Marjorie Prime is vanaf 13 september verkrijgbaar. Je hebt tot en met 29 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Marjorie Prime
In een tijd waarin kunstmatige intelligentie heel gewoon is geworden, krijgt de 86-jarige Marjorie gezelschap van een leergierig hologram. Deze ‘prime’ is een jongere versie van haar overleden man Walter, die herinneringen met Marjorie ophaalt om haar verslechterende geheugen te trainen. Maar de prime kent alleen de feiten en herinneringen die hem verteld zijn, die dus ook te manipuleren zijn – door Marjorie of bijvoorbeeld haar schoonzoon Jon.

Zo gaat de holografische – en in veel opzichten verbeterde – versie van Walter deel uitmaken van een geïdealiseerd verleden. Wie Walter echt was, lijkt er steeds minder toe te doen. “Niemand is wie hij was, noch zal hij zijn wie hij nu is”, stelt de prime vast in één van de tot nadenken stemmende dialogen.

Vanaf 13 september verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Advertentie