Malicious

Malicious prijsvraag

MaliciousWil jij kans maken op een DVD van de horrorfilm Malicious? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Source 1 Media 2 DVD’s onder de deelnemers verloten. Malicious is nu verkrijgbaar. Je hebt tot en met 29 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Malicious
Wanneer universiteitsprofessor Adam en zijn zwangere vrouw Lisa hun intrek nemen in een riant landhuis, lijkt het leven hen toe te lachen. Maar die antieke doos hadden ze toch beter dicht gelaten. Niet veel later escaleert Lisa’s intuïtieve malaise – ziet ze écht dingen of wordt ze gek? – in een gruwelijke tragedie. Adam toont zich begripvol maar wijt de gebeurtenissen aan een zenuwinzinking. Tot hij de hulp inroept van parapsycholoog Dr. Clark. Al snel wordt duidelijk dat het huis een onnoemelijk kwaad herbergt…

Vanaf 6 september verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
Vul het formulier volledig in.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.