Logan prijsvraag (gesloten)

LoganLogan draait vanaf 2 maart in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met 20th Century Fox 3 prijzenpakketten weggeven. Het prijzenpakket bestaat uit een Logan hoodie en 2 vrijkaartjes voor de film! Wat moet je doen om deze geweldige prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 12 maart bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3 prijzenpakketten met een Logan hoodie en 2 vrijkaartjes voor de film!

Waar gaat Logan over?

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Hugh Jackman speelt opnieuw en voor de laatste keer de rol van het X-Men personage Logan terwijl Patrick Stewart terugkeert als Professor X. De film is geregisseerd door James Mangold.

Logan draait vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop.

http://www.foxfilm.nl/logan

Trailer Logan

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. MARVEL © 2017 MARVEL of als er beperkte ruimte is © 2017 FOX. MARVEL © 2017 MARVEL


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie