Le Ride prijsvraag (gesloten)

Le RideWil jij kans maken op een DVD van de Documentaire Le Ride? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Pink Moon een DVD onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Le Ride is vanaf 5 juli verkrijgbaar. Je hebt tot en met 27 juli de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Le Ride
In 1928 nam een klein en onvoorbereid team uit Nieuw-Zeeland en Australië deel aan wat wordt beschouwd als het zwaarste sportevenement ter wereld. Deze moedige underdogs werden het eerste Engels sprekende team dat meedeed aan de Tour de France. Met z’n vieren tegen teams van tien renners; de deelname van het ‘Australasian’ team werd door velen beschouwd als een grap. Een Franse journalist noemde hun poging “niets minder dan moord” aangezien sommige dagen meer dan 20 uur duurden. 168 coureurs startten de tocht van meer dan 5.600 kilometer dat jaar … slechts 41 finishten na 30 slopende dagen! Verrassend genoeg is dit opmerkelijke verhaal over de prestaties van deze dappere atleten tot nu toe nooit verfilmd. Phil Keoghan (The Amazing Race), tv-persoonlijkheid, avonturier en fietsenthousiasteling, gaat op zoek naar de route van de Tour de France van 1928 en brengt de geschiedenis tot leven. Via de oorspronkelijke route, volgens hetzelfde schema en rijdend op een vintage teamfiets, zullen Phil en zijn team proberen gedurende 22 dagen gemiddeld 255 kilometer per dag af te leggen.

Vanaf 5 juli verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.