Kong: Skull Island prijsvraag (gesloten)

Kong: Skull IslandWarner Bros. Pictures en Legendary Pictures’ brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Warner Bros. Pictures 3 prijzenpakketten weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 19 maart bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x prijzenpakket met een Kong: Skull Island tank top en 2 vrijkaartjes voor de film!

Over Kong: Skull Island

In Kong: Skull Island komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

De hoofdrollen in Kong: Skull Island worden vertolkt door o.a. Tom Hiddleston (The Avengers, Thor: The Dark World), Samuel L. Jackson (The Hateful Eight, Avengers: Age of Ultron), Oscar® winnares Brie Larson (Room, Trainwreck), John Goodman (Transformers: Age of Extinction, Argo) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy, Step Brothers).

Dit nieuwe meeslepende, originele avontuur is onder regie van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer).

Vanaf 9 maart in de bioscoop.

http://kongskullislandmovie.com/
#kongskullisland

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Trailer Kong: Skull Island

Winnaars

Edwin Zweistra
Gé Geurtsen
Lorenzo Somai


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie