Knives-Out_ps_1_jpg_sd-low

Knives Out prijsvraag (gesloten)

Knives-Out_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op een prijzenpakket van het misdaaddrama Knives Out? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Independent Films 3 prijzenpakketten met daarin 2 vrijkaarten, een mok en een tas onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Knives Out draait vanaf 28 november in de bioscoop. Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Knives Out
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen. Met Knives Out brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie in de vorm van een luchtig en modern moordmysterie waarbij iedereen een verdachte kan zijn.

Knives Out draait vanaf 28 november in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was James Bond.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.