Geen afbeelding

Knibble, de prijsvergelijker voor het beste product voor de beste prijs

KnibbleHet jaar gaat in een rap tempo aan ons voorbij en de herfstmaanden staan inmiddels voor de deur! En ik vind het heerlijk om onder een dekentje op de bank te kruipen en onder het genot van een warm kopje chocolademelk naar mijn favoriete films en televisieseries te kijken. Want zeg nu zelf, dat doe je niet zo snel als de zon volop schijnt en het buiten 25 graden is. In de komende maanden staan er een hoop nieuwe seizoenen van jouw favoriete serie op het programma en die wil je natuurlijk het liefste ervaren in de beste kwaliteit. Daarom is het nu ook een mooi moment om eens te kijken of jouw televisie niet aan vervanging toe is!

Het grote probleem is dat mensen vaak door de bomen het bos niet meer zien als zij op zoek zijn naar een nieuwe televisie. Er zijn zoveel smaken, variaties en technologieën dat je eigenlijk niet zo goed weet welke TV voldoet aan jouw wensen. De verkoper bij de elektronicawinkel heeft niet altijd het passende antwoord en ook op Internet is er zoveel informatie te verkrijgen dat het toch in de regel neerkomt op de prijs. Toch is goedkoop vaak duurkoop als je merkt dat het product toch niet helemaal aan je wensen voldoet. Nu ga ik je niet uitleggen welke technologieën er allemaal zijn en welke merken naar mijn mening het beste zijn, maar ik kan je wel op weg helpen!

Je kunt jezelf een aantal vragen stellen. Heb je bijvoorbeeld een smart TV nodig zodat je heel gemakkelijk apps van Netflix en Videoland kunt gebruiken, ben je naast het kijken van series ook een gamer of is een televisie waar je ook 3D films op kunt kijken essentieel voor jou? Er zijn een aantal websites die je op weg kunnen helpen, maar de meeste websites “verkopen” jou de televisie die ze willen verkopen. Of de informatie is niet compleet waardoor je nog steeds geen compleet beeld krijgt van wat nu het beste voor jou is. De vernieuwende website van Knibble heeft daar een antwoord op!

Ja, Knibble is een prijsvergelijker. Maar wel een uiterst vriendelijke prijsvergelijker die naar mijn mening net even iets verder gaat dan de concurrentie. Allereerst kun je eenvoudig verschillende televisies met elkaar vergelijken, maar ook de informatie is op orde. Naast een opsomming van specificaties staat er vaak een omschrijving bij het product en nog belangrijker het prijsverloop zodat je kunt zien wat er met de prijzen van het product is gebeurd. En als je jezelf registreert heb je de mogelijkheid om de zogenaamde prijswekker te gebruiken. Een handige tool die niet alleen informeert, maar jou als consument ook een hoop geld kan besparen!

Ik heb Knibble nu een aantal keren gebruikt en de website ziet er niet alleen gelikt uit, maar het is ook enorm handig als je op zoekt bent naar het beste product voor de beste prijs. En niet zozeer het product voor de goedkoopste prijs. Een groot verschil als je het mij vraagt, want door dat feit gaan veel consumenten de bietenbrug op. Knibble werkt door de mooie vormgeving, functies zoals het verlanglijstje en de prijswekker, maar bovenal door de informatie die vrij toegankelijk is en dat deze overzichtelijk wordt weergegeven. Als we dan een puntje van kritiek mogen noemen is het aanbod in prijzen, want naar mijn mening mogen er in een aantal gevallen wel meer prijzen van verschillende webshops bij een product staan. Maar goed, ik heb al vernomen dat daar hard aan wordt gewerkt!

Neem eens een kijkje op Knibble.nl waar je niet alleen televisies kunt vergelijken, maar ook andere producten zoals Blu-ray spelers, home cinema sets en wasmachines!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.