Kingsman: The Golden Circle prijsvraag (gesloten)

Kingsman: The Golden CircleVanaf 21 september draait Kingsman: The Golden Circle in de bioscoop. Het spectaculaire vervolg op Kingsman: The Secret Service. In samenwerking met 20th Century Fox geeft Filmliefhebber.com 3 gift bags weg met daarin 2 vrijkaartjes voor de film, een pin badge, cap en speelkaarten. De prijsvraag loopt tot en met 30 september. De winnaars worden bekendgemaakt op de website.

Over Kingsman: The Secret Service

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy…

Geregisseerd door Matthew Vaughn. Met Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John, Channing Tatum en Jeff Bridges.

Kingsman: The Golden Circle draait vanaf 21 september in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Winnaars

Jan den Hartog
Jan Kleijn
Peter Duijnhoven


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie