Jurassic World: Fallen Kingdom prijsvraag (gesloten)

Jurassic-World_-Fallen-Kingdom_ps_1_jpg_sd-low_©-2017-Universal-PicturesWil jij kans maken op vrijkaarten voor het spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Kinepolis Nederland mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf 6 juni in de bioscoop. Je hebt tot en met 16 juni de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Jurassic World: Fallen Kingdom
Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Vanaf 6 juni in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Jurassic World: Fallen Kingdom bij Kinepolis
20180609_Marathon_Jurassic_World_FBJurassic World fans krijgen de komende maanden de ultieme dino-beleving voorgeschoteld door bioscoopketen Kinepolis. Niet alleen ondergaan de grootste complexen een visuele indoor transformatie, er zijn ook een drietal speciale events.
Zo zie je het nieuwste deel, Jurassic World : Fallen Kingdom als eerste tijdens de voorpremière op 6 juni en kijk je op 9 juni beide delen achter elkaar met de Kinepolis Jurassic World Marathon.

6 juni | Voorpremière Jurassic World : Fallen Kingdom
In het bloedstollende tweede deel van Jurassic World volg je Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Lukt het om de overgebleven dino’s op tijd te evacueren van het eiland?

9 juni | Kinepolis Jurassic World Marathon
Op 9 juni openen de poorten van Jurassic World opnieuw: in de speciale Kinepolis Marathon zie je Jurassic World en aansluitend het gloednieuwe tweede deel; Jurassic World: Fallen Kingdom.

Koop je tickets op kinepolis.nl/jurassicworld.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Steun Filmliefhebber.com en doneer 1 euro.